Våre samarbeidspartnere

Vi er medlem av Askimbyen.

Vi er medlem av Næringshagen Østfold.

Stiftelsen Miljøfyrtårn  samarbeider vi direkte med når det gjelder sertifisering av virksomheter til Miljøfyrtårn. Vi står oppført som konsulent i deres register og samarbeider med kommunene i ditt distrikt.

ThingWise AS er vår samarbeidspartner innen digitalisering og transformering. FT er salgs- og markedsavdelingen til ThingWise ut mot bedriftsmarkedet.

Beauty Medical Oslo er vår samarbeidspartner innen den eksklusive, revolusjonerende og rent biologiske produktet PB Serum, BM har ene agenturet i Norge, Sverige og Danmark. BM Booking er ansvarlig for booking av plasser til Sertifiserings kurs for behandling med PB Serum.

Holum Consulting AS som er produsent av SanOmega sortimentet, er vår samarbeidspartner innen helsekost produkter. Vi er deres markedsavdeling ut mot bedriftsmarkedet.

Røde Kors Førstehjelp AS er vår samarbeidspartner innenfor førstehjelpskurs, salg og oppsett av førstehjelpsutstyr.

Svarstad Eiendom AS er vår samarbeidspartner innen konseptet vårt KUBEN – OfficeHub. Det er FT som drifter KUBEN – OfficeHub.

Østfold Trykkeri AS er vår samarbeidspartner innen digital and offset printing. Vi tilbyr frilans konsultasjon og rådgiving, med konkurransedyktige priser innenfor alle tjenester du trenger.

Optimal Økonomi AS er vår samarbeidspartner innenfor regnskap.