KUBEN – OfficeHub Indre Østfold


KUBEN – OfficeHub Indre Østfold

Torsdag 10. oktober åpnet vi dørene for publikum. Dette er Askim sitt nyeste kontorfellesskap! Vi har jobbet i flere uker for å få alt på plass, det er utrolig spennende å se lys i tunnelen og virkelig se målstreken komme til syne.

Hos Kuben – OfficeHub er terskelen lav, det vil si at alle er velkommen. Allikevel må vi ha noen trivsels regler, slik at alle som benytter seg av KUBEN har noe å forholde seg til, for å skape et godt nettverk i Askim’s CoWorking hus.

Hos oss kan du leie en arbeidsplass på dagsbasis, ukes basis eller på månedlig basis. Alle bookinger som har en leieperiode under to måneder må forhåndsbetales, enten via Vipps eller via kort betaling i kontorets åpningstider. Alt utover to måneds leie forhånds faktureres.

Vi er opptatt av helse og vet at kroppen trenger å bevege seg, selv når man sitter dypt fokusert i arbeidet. Derfor har vi flere hev-senk bord tilgjengelig og gode kontorstoler å sitte på. Vanlig store skrive bord er også tilgjengelig, med de samme gode kontorstolene. Vi bryr oss om ryggen din!

Vi er også opptatt av miljø, så alle arbeidsplasser og fellesområder vil ha en god rengjørings frekvens. Samtidig er vi opptatt av kildesortering, så avfall stasjoner med kildesortering vil være tilgjengelig flere steder i huset.

Med Rema 1000, Fresh Deli, Meny og Kiwi, restauranter og cafeer i umiddelbar nærhet, oppfordrer vi alle til å handle lokalt og heller ta med drikke og mat de selv ønsker. Det forventes også at alle rydder opp etter seg og bruker kildesorteringen som er tilgjengelig i begge etasjer.

OfficeHub, eller KUBEN som det kalles på folkemunne, er et samarbeids med Svarstad Eiendom AS og Fuerza Team AS, det er sistnevnte som står for drift og vedlikehold av Kuben.

LeieperiodeHev-senk arbeidsbord, krVanlig arbeidsbord, kr
1 døgn  150,-  100,-
2 døgn  300,-  200,-
3 døgn  450,-  300,-
1 uke  650,-  450,-
2 uker  990,-  790,-
3 uker1 490,- 1 390,-
1 måned  1 990,-1 990,-
Klippekort 10 x 1 døgn1 350,-900,-
  • Alle priser er eks. mva.
  • Det er ingen kontant håndtering hos KUBEN – OfficeHub. Vi tar kort eller Vipps Bedrift.

Ved bookinger av arbeidsplass med leieperiode under 2 måneder, forhåndsbetales leien via Vipps Bedrift eller med kortbetaling i FT kontorets åpningstider.

Bookinger av arbeidsplass ved leieperiode mellom 2-6 måneder faktureres forskuddsvis, med et depositum på 1 måned. Første faktura tilsvarer da 1 måneds forhåndsleie + 1 måneds depositum.

Bookinger av arbeidsplass ved leieperiode lengre enn 6 måneder faktureres med 2 måneds depositum. Første faktura tilsvarer da 1 måneds forhåndsleie + 2 måneds depositum.

For booking av arbeidsplass, send mail til: booking@officehub.no

For mer info, vennligst sjekk vår webside officehub.no