Join the TEAM!

FT MarketingTeam

Hvem er vi?
FT er en bedrift i utvikling, hvor det meste er på plass. Men på grunn av økende etterspørsel, trenger vi flere Miljørådgivere til vår digitale avdeling: FT MarketingTeam!

Vi er opptatt av godt arbeidsmiljø og har både sosiale og faglige sammenkomster på agendaen. Hos oss skal det være rom for mangfold og en trygg arena hvor man kan være seg selv. Humor er en del av hverdagen, men samtalene med kundene skal være profesjonelle og gode. God kundeservice er alfa omega!

Vi er opptatt av helse og miljø, så miljøstasjoner, gode kontorstoler og bord på arbeidsplassen er en selvfølge!

Hvem søker vi?
Du har et genuint interesse og engasjement for klima- og miljø, har bakgrunn og kunnskap om markedsføring, samtidig som stillingstittelen Miljørådgiver appellerer veldig sterkt til deg. Du har høyere utdanning eller lang arbeidserfaring, MÅ HA minimum 2 års markedsføring- eller salgs erfaring og bakgrunn innen en eller flere av disse områdene: markedsføring, salg, service, prosjekt koordinering eller prosjektledelse. 

Vi søker deg som er ærlig, lojal, har høy arbeidsmoral, er blid og positiv av natur, ydmyk, lærevillig strukturert med løsningsorientert tankegang!
Du liker å jobbe med mennesker, er en god relasjonsbygger og drives av å levere resultater og påvirke din egen lønn. Du er selvstendig, ikke redd for å ta i et tak og ser verdien i godt team arbeid. 

Arbeidsverktøyet er primært en bærbar pc, telefon og skybaserte løsninger. Hos oss er utviklingsmulighetene mange, for dem som våger, har lyst og har store ambisjoner! Du må beherske både norsk og engelsk flytende/ godt, både muntlig og skriftlig.

Arbeidstid: 08:00-16:00
Antall ledige stillinger: 2
Oppstart: 03. august 2020

Send CV og søknad til post@team.as

Vi vurderer alle søknader fortløpende og kaller potensielle kandidater inn til samtaler.