Yesss! Vi er nå godkjent som Miljøfyrtårnkonsulent!

Da kan vi med stolthet meddele at vi er godkjent Miljøfyrtårnkonsulent! Vi har gjennomgått nødvendig opplæring i regi av Stiftelsen Miljøfyrtårn, med unntak av en obligatorisk oppfølgings dag mot slutten av februar. Allikevel har vi Stiftelsens godkjennelse i å profilere oss og starte miljøledelsesarbeidet.

Vi kan tilby våre tjenester på landsbasis, men vi har troen på tett samarbeid og oppfølging og velger derfor å holde oss innenfor Indre Østfold, Østfold og Follo i første omgang. Men siden nettverket vårt i Oslo er stor, kan vi tilby våre tjenester der også.

Ønsker du og din virksomhet å bli Miljøfyrtårn Sertifisert? Ta kontakt med oss, så tar vi videre kontakt med kommunen din virksomhet tilhører, slik at vi har en åpen og god dialog med alle parter, hele veien. En god miljøledelses prosess vil kun oppstå med åpenhet og engasjement fra alle hold.

Let’s save the planet, and then some!

Første gang publisert: 31.01.2019