OfficeHub vår nye realitet!

Det har skjedd litt den siste måneden. Nei, må rette litt på det utsagnet, det har skjedd MYE! På en god måte da.

Vi har innkvartert oss inn i nye kontorlokaler, samtidig har en idé blitt til virkelighet: i går hadde vi offisiell åpning av OfficeHub.

OfficeHub er Askim sitt nye Gründer & Pendlernes Hus, et CoWorking hus som skal fylles opp med kreative og innovative gründere og pendlere som er lei av å måtte pendle til Oslo, for å ha et mer sosialt arbeids hverdag. Eller egentlig, så er det plass til alle her, alle er velkommen og terskelen er lav.

Tilbake til åpnings markeringen vår torsdag 10.10.2019. For en herlig dag det ble! Selvfølgelig er det mye som skal på plass i siste liten, og jeg var neeeesten klar før både Melleby og Frøshaug sto på trappetrinnet, i det jeg var på vei ned med kluten og sprayflasken i hånda, etter å ha trippel sjekket at alle arbeidsbordene opp i rom 6 fortsatt var like rene.. Men som alltid, fungerer jeg egentlig best når jeg blir kastet litt ut i det og må prestere. Og plutselig var markeringen i gang!

Bakgrunn idéen for OfficeHub var det å bygge et hus tilgjengelig for andre gründere og ansatte som pendler utenbys, egentlig unødvendig. Det geniale var at det er fibernett i huset. Det super geniale var at jeg var kommet i kontakt med en annen gründer som hadde gått fra 30+ ansatte og down size’et tilbake til 2, for å kutte kostnader og jobbe smartere og mer tilgjengelig for sine samarbeidspartnere. Vår flaks var at de hadde mye fine kontormøbler de måtte bli kvitt. Og derfor kan vi i dag tilby alle leietagere hos OfficeHub flest hev-senk pulter med gode kontorstoler fra Håg, Kinnarps og Savo. De vanlige bordene er store, som igjen gir god arbeidsflate. Alt etter behov hos oss.

Vårt møterom skal vi utstyre med skjerm og kamera, slik at man kan delta på møter via fibernettet. Dette er en måte flere deltar på møter og seminarer i dag, så da er det en selvfølge for oss å tilby dette til våre leietagere.

For mer info: se websiden: officehub.no eller sjekk ut FaceBook sidene våre.

Første gang publisert: 11.10.2019