NGF og NGFB Instruktør

Første kvartal av 2019 har blitt brukt på å fylle på med kunnskap via utdannelse og deltagelse på instruktør kurs.

På Merket i Valdres, hvor Røde Kors har et kurs og konferanse senter, deltok jeg på NGF Instruktør kurs i begynnelsen av februar. I mars var det duket for NGFB Instruktør kurs. Selvom kursene var like, var godt å få kunnskap om forskjellene på førstehjelp man gir barn og voksne. Det er faktisk en forskjell og dette er viktig kunnskap å dele videre!

NGF står for Norsk Grunnkurs Førstehjelp. NGFB står for Norsk Grunnkurs Førstehjelp for deg som har omsorg for barn.

Så er dere flere foreldre som ønsker å lære førstehjelp? Et idrettslag eller barnehage som trenger trening og kunnskap? Eller en bedrift som trenger kurs for å friske opp gammel kunnskap eller rett og slett bli oppdatert på hva som er riktig førstehjelp i forhold til dagens retningslinjer? Ta kontakt med oss tar vi et uforpliktende møte for å avdekke deres behov og forventninger.

10% av alle FT Førstehjelp oppdrags inntekter går uavkortet til Røde Kors Mysen og Omegn RØFF, øremerket utflukter og ekskursjoner til andre RØFF grupper i hele landet.

Første gang publisert: 19.03.2019