FT Systemfag blir til!

  • FT Systemfag er et partnerskap mellom Systemfag Norge AS og Fuerza Team AS.

Partneravdeling Indre Østfold – I løpet av siste kvartal av 2019 skal det åpnes en ny avdeling i Indre Østfold, nærmere bestemt i Askim. Grunnen til at det blir i Askim, er på grunn av kommune sammenslåingen i år 2020, hvor 5 nabo kommuner blir til én: Indre Østfold kommune.

Historien bak milepælen

Når vi flyttet til Askim for snart 4 år siden, var at det var veldig vanskelig å få seg jobb, hvis ikke man kjente noen som kjente noen. Derfor har vi hatt som mål å en dag være en bedrift som skaper arbeidsplasser i Indre Østfold!

Dagen har kommet og det er fortsatt mye som skal på plass. Mens vi er på utkikk etter nye kontorlokaler, jobbes det i herdig med planlegging på alle plan, slik at åpningen av avdelingen og rekruttering av nye ansatte går etter plan. Det er mye som skal klaffe, og alt må være klart for å kunne nå de milepæl og mål vi setter oss før året er omme.

Vi gleder oss stort over denne spennende høsten som står for vår dør! 

Første gang publisert: 04.09.2019